Reframe stödjer UNHCR i Ukraina

Vi vill bidra till att UNHCR kan fortsätta och göra nytta, hjälpa och stödja i alla de enorma behov som nu finns i Ukraina.

Ingen kan göra allt men vi alla kan göra något genom att bidra ekonomiskt, det är ändock ett litet pris jämfört med alla de som kämpar för en dräglig tillvaro på plats i Ukraina.

Diplom Ukraina PPH maj se 720

Artikel i SVD 26/4 -22

Läs om oss i en artikel i bilagan om innovationsföretag i SVD den 26/4 -22. I artikeln pratar vi om vikten av ”starta om din ledningsgrupp”.

Läs mer i artikeln och/eller lyssna på vår podd Sluta snacka skit #16 som handlar om just det. Finns där poddar finns.

Reframe ett Innovativaföretag 0426 2.0

Starta om din ledningsgrupp

Läs om oss i en artikel i bilagan om innovationsföretag i SVD den 26/4 -22. I artikeln pratar vi om vikten av ”starta om din ledningsgrupp”.

Innovation och nyskapande har halkat efter när vi tillämpat digitalt management för att sköta verksamheten. Hur ser våra mål ut? Håller vi att överleva fortfarande eller vill vi bara ta igen det vi tappat.  
 
Vad är en ledningsgrupp och vad skall den vara till, man behöver definiera syftet och yttersta uppgift, annars behövs den inte.

Har du som VD/Chef känt att:
  • Ni har inte er fulla potential som LG
  • Framtider kommer att kräva mer av er
  • Det är något som gör att det ”skaver” på något sätt, varför kommer vi inte vidare
  • Vi har svåra/avgörande frågor som måste hanteras…

Läs mer i artikeln och/eller lyssna på vår podd Sluta snacka skit #16 som handlar om just det. Finns där poddar finns.

 

Vi önskar trevlig lyssning i sommar!

Vi tipsar speciellt om en sommar special (#12) av Sluta snacka skit.

Sommaren står för dörren. Ännu ett arbetsår skall läggas till handlingarna och vi ska vila upp oss och samla kraft inför ett nytt arbetsår. 

I den här avsnittet pratar vi om poddvåren som gått och några ämnen vi berörts av mest. Vi reflekterar över dem och spekulerar om höstens utmaningar kopplat till ledarskap och det nya normala. 
Lyssna här!

Fortfarande högaktuellt!

#6 är vårt mest lyssnade avsnitt, Hur man kan arbeta och leda mer effektivt på distans?
Vi fördjupar oss bla i: Hur bygger man en solid ledarskapsmässig grund att stå på?
Lyssna här!

Arbetslivets podcast

Arbetslivets poddcast, det här är ”Sluta snacka skit”. En poddcast som ger plats för insikter, perspektiv, framtidsspaningar och goda exempel.

Lyssna här!

Vi önskar God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill tacka våra kunder för det förtroende Ni visat oss under de utmaningar vi upplevt tillsammans i denna pandemi. Vi har arbetat ”digilogt” under många år och har kunnat ställa om en hel del av våra tjänster, men vår verksamhet har påverkats i mycket stor utsträckning. Efter ett omvälvande år 2020, ser vi nu med tillförsikt fram mot 2021.

Med en tillbakablick kan vi se att vi ändå genomfört en hel del under det år som snart är slut. Den tid vi har ”fått över” har vi bland annat använt till att skriva boken "Tillplattad - om arbetslivet efter Corona" och lansera podden med samma namn. I skrivandets stund jobbar vi med och producerar fler avsnitt som kommer att släppas under början av nästa år.

Håll utkik där poddar finns!

Tillplattad, en podd om arbetslivet

Pandemin slog i princip ut hela vår marknad och affärsidé i ett enda slag. Hur och till vad ställer man om då? Vi har jobbat hårt med den frågan. Vi insåg tidigt att vi hade minst sex månader framför oss utan uppdrag. I och med att våg två och troligen en tredje våg samt en mödosam väg till att vaccinera tillräckligt många, gör att vi troligen har ytterligare nio månader framför oss på samma sätt.

Vi vet att den dagen kommer så vårt mål är att ”övervinna” genom att nå fler med våra budskap och vår kunskap. Det är skälet till att vi lägger tid och kraft på en podd för dig som leder, organiserar eller arbetar.

 

Image

Mårten Sallander
Tel: 070-331 20 68
sallander@reframeconsulting.se

Rafael Pimenta
Tel. 070-787 77 99
pimenta@reframeconsulting.se

Ni kan er bransch och är duktiga på det ni gör, vi kan människor och vad som krävs för att de skall kunna samarbeta på ett effektivt och stimulerande sätt.

Reframe hjälper till att skapa en bättre och effektivare organisation och därigenom lönsammare affärer för er.