Vi önskar trevlig lyssning i sommar!

Vi tipsar speciellt om en sommar special (#12) av Sluta snacka skit.

Sommaren står för dörren. Ännu ett arbetsår skall läggas till handlingarna och vi ska vila upp oss och samla kraft inför ett nytt arbetsår. 

I den här avsnittet pratar vi om poddvåren som gått och några ämnen vi berörts av mest. Vi reflekterar över dem och spekulerar om höstens utmaningar kopplat till ledarskap och det nya normala. 
Lyssna här!

Arbetslivets podcast

Arbetslivets poddcast, det här är ”Sluta snacka skit”. En poddcast som ger plats för insikter, perspektiv, framtidsspaningar och goda exempel.

Lyssna här!

Vi önskar God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill tacka våra kunder för det förtroende Ni visat oss under de utmaningar vi upplevt tillsammans i denna pandemi. Vi har arbetat ”digilogt” under många år och har kunnat ställa om en hel del av våra tjänster, men vår verksamhet har påverkats i mycket stor utsträckning. Efter ett omvälvande år 2020, ser vi nu med tillförsikt fram mot 2021.

Med en tillbakablick kan vi se att vi ändå genomfört en hel del under det år som snart är slut. Den tid vi har ”fått över” har vi bland annat använt till att skriva boken "Tillplattad - om arbetslivet efter Corona" och lansera podden med samma namn. I skrivandets stund jobbar vi med och producerar fler avsnitt som kommer att släppas under början av nästa år.

Håll utkik där poddar finns!

Tillplattad, en podd om arbetslivet

Pandemin slog i princip ut hela vår marknad och affärsidé i ett enda slag. Hur och till vad ställer man om då? Vi har jobbat hårt med den frågan. Vi insåg tidigt att vi hade minst sex månader framför oss utan uppdrag. I och med att våg två och troligen en tredje våg samt en mödosam väg till att vaccinera tillräckligt många, gör att vi troligen har ytterligare nio månader framför oss på samma sätt.

Vi vet att den dagen kommer så vårt mål är att ”övervinna” genom att nå fler med våra budskap och vår kunskap. Det är skälet till att vi lägger tid och kraft på en podd för dig som leder, organiserar eller arbetar.

 

Finns det inget jobb där man kan chilla lite? navigera i arbetslivet från A till Ö

Ny bok av Rafael Pimenta, i en bokhandel nära dig 21/9 -2020. Jobbet är något av det viktigaste i våra liv, tycker de flesta av oss. Vi lägger ner åtskillig tid och energi på att få våra jobb att fungera. Men glöm inte bort att det finns något som är ännu viktigare: nämligen du själv. 

Läs mer och bevaka/köp boken på bokus här!

Artikel i VD Tidningen

Vi är glada och stolta över uppmärksamheten för vår bok Tillplattad - Om arbetslivet efter corona.

Du läser den helt fritt på arbetsliveteftercorona.se

Vi vill lyfta fram...

Att föra konstruktiva samtal om samarbetets dynamik, av Bengt-Åke Wennberg på Samarbetsdynamik. Vi vill samtidigt tacka för förtroendet att få vara med i utforskande samtal tillsammans med Bengt-Åke och Monica. Läs på: http://www.bengtharry.me

Image

Mårten Sallander
Tel: 070-331 20 68
sallander@reframeconsulting.se

Rafael Pimenta
Tel. 070-787 77 99
pimenta@reframeconsulting.se

Ni kan er bransch och är duktiga på det ni gör, vi kan människor och vad som krävs för att de skall kunna samarbeta på ett effektivt och stimulerande sätt.

Reframe hjälper till att skapa en bättre och effektivare arbetsplats samt därigenom lönsammare affärer för er.